marți, 12 martie 2013

Ou ochi in crenvurst inimioara

Ca sa preparati un mic dejun rapid si aspectuos va trebuie un ou si un crenvurst :)
Folositi crenvurst cu o membrana  mai groasa pentru ca altfel se va rupe. 
Oricum o veti inlatura cand mancati ;)

Ce ne trebuie:

- 1 ou;
- 1 crenvurst cu tot cu coaja;
- putin ulei (pentru prajit);
- 1 scobitoare

Cum preparam:

Punem intr-o tigaie cu diametrul mic, putin ulei (cat sa acopere tot fundul).
Taiem crenvurst-ul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 5 cm.
Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului lasat netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.
Punem "inimioara" in tigaie, avand grija sa nu isi strice forma. In mijlocul ei spargem un ou si apoi punem cate putin ulei cald deasupra, pana ce oul s-a inchegat.
Scoatem "inimioara" prajita pe o farfurie, scoatem cu grija scobitoarea si papam.

Din cantitatile mentionate obtinem o portie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu